Uiensoep
Ingrediƫnten:
scheut olijfolie
4 flinke uien
3 teentjes knoflook
3 blokken (extra krachtige) rundvleesbouillon
tijm
laurierblaadje
4 flinke uien
3 teentjes knoflook
3 blokken (extra krachtige) rundvleesbouillon
tijm
laurierblaadje
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een soeppan.
Maak de uien schoon, snijd ze doormidden en in dunne schijfjes.
Gooi de uien in de pan.
Maak de knoflook schoon en snipper de tenen.
Voeg de knoflook toe aan de uien.
Bak de uien en de knoflook onder regelmatig roeren een half uur.
Voeg anderhalve liter water toe, de bouillonblokjes, de tijm en de laurierblaadjes.
Laat een half uur pruttelen.
Op uiensoep hoor je vervolgens een sneetje stokbrood met kaas te leggen en onder de grill te zetten. Ik hou daar niet van, dus laat dat achterwege.
Verhit de olie in een soeppan.
Maak de uien schoon, snijd ze doormidden en in dunne schijfjes.
Gooi de uien in de pan.
Maak de knoflook schoon en snipper de tenen.
Voeg de knoflook toe aan de uien.
Bak de uien en de knoflook onder regelmatig roeren een half uur.
Voeg anderhalve liter water toe, de bouillonblokjes, de tijm en de laurierblaadjes.
Laat een half uur pruttelen.
Op uiensoep hoor je vervolgens een sneetje stokbrood met kaas te leggen en onder de grill te zetten. Ik hou daar niet van, dus laat dat achterwege.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten