dinsdag 1 september 2015

Oh là là


Prachtig zijn de borduurpatronen van Anita Goodesign. Ik wil ze allemaal wel borduren!

Via een vriendin in Amerika kocht ik 'Vintage Postcards'. Ik maakte met thee vlekken op een stukje ongebleekte katoen en na het drogen kon ik eindelijk aan de slag.

Het was niet helemaal naar mijn zin. Het quiltje komt in de hal te hangen in ons vakantiehuis en is dan aan de kleine kant. Gelukkig had ik het stof ruim geknipt en paste er nog net wat patronen van Urban Threads bij: Frans geschreven woorden, helaas net onleesbaar.
Ik twijfelde of ik naar de stad zou rijden om een quiltwinkel te bezoeken, maar voor een klein stukje randstof vond ik dat overdreven. Online bestellen is een mogelijkheid, maar ik wilde graag zwarte stof en niet bruin-zwart of paars-zwart. Dat weekend gingen we weer naar Duitsland. We hebben flink geklust en gunnen ons nu wat tijd om wat meer te genieten. In plaats van alleen snel boodschappen te doen, lopen we nu ook andere straatjes in en kijken daar dan even rond. In het plaatsje waar we altijd onze boodschappen doen, blijkt een stoffenwinkel te zijn. En laten ze daar nu een kleine, maar mooie quiltstofcollectie hebben! Ik was helemaal in mijn nopjes en vond een zwarte batikstof.

Het quiltje is af en ieder keer dat ik de trap op loop, kan ik er van genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten