vrijdag 28 september 2012

Effe bijkletsen


Verrassend
Maanden geleden werd ik benaderd door het kindertijdschrift Kits: of ze een aantal van mijn foto's zouden mogen gebruiken voor hun knutselrubriek. Dat vond ik geen probleem en ik mailde een paar foto's.

Tijdens mijn vakantie is het blad uitgekomen. Ik kreeg een pdf gemaild en het blad per post thuis. Ze hebben er echt iets moois van gemaakt. Hier kun je het begin en eind van het artikel zien. Stiekem ben ik best een beetje trots!

Cadeautje
Mr Busy ging iets bestellen voor zijn motor en achter de motorzaak zit een kringloopwinkel. Voor de grap zei ik dat hij alleen iets mocht bestellen als hij iets leuks van de kringloopwinkel mee zou brengen. Niet erg veeleisend toch! Eigenlijk was ik wel behoorlijk verrast toen bleek dat hij echt iets voor me gekocht had.Ik voel weer een tasje aankomen! Het wordt vast bijzonder met al die plooitjes.


Plannen
In de vakantie heb ik zitten broeden op nieuwe projecten. Ik heb me sowieso voorgenomen om spijkerkleding te blijven recyclen. Het kost bijna niks en het is zo leuk om van iets wat afgedankt is, iets nieuws te maken.

Verder heb ik een idee voor een tas van katoen: zwart met een felle kleur. Als dat iets wordt, dan maak ik uiteraard een tutorial.

Tenslotte heb ik een give-away gepland. De give-away wordt nu gemaakt en nieuws daarover volgt binnen een paar dagen. Hou het in de gaten!!!

6 opmerkingen:

 1. Wow, gaaf dat jouw project is gepubliceerd. Ik ben nu heel erg benieuwd naar de tas die je gaat maken van dat rokje! We zien hem wel verschijnen op je blog, toch? En je plannen klinken ook veelbelovend. Lekker hè, om tijdens de vakantie plannetjes te maken.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Paula,

  Ik vind het ook erg gaaf!
  Als de rok een tas wordt, laat ik het natuurlijk zien.

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat het gepubliceerd is! Mag je zeker trots op zijn :-)
  Ook ik ben benieuwd naar het tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend tof dat je foto's gepubliceerd zijn! Proficiat! Daar mag je ook echt heel trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig, doordat het gepubliceerd is, ben ik op deze blog terecht gekomen en heb ik een hele hoop leuke en nieuwe ideeën opgedaan!

  BeantwoordenVerwijderen