dinsdag 19 maart 2013

Pilav


Makkelijk recept voor een gezelschap of om in te vriezen.



Pilav

Voor 6 à 7 personen

1 kilo varkensvlees of kipfilet, in blokjes
klontje boter
1 kilo uien, snipperen
1 blik (Delmonte) tomatenpuree (140 gram)
1 theelepel sambal
3 eetlepels ketjap
1 blik perziken, in blokjes

Boter bruin laten worden en vlees aanbakken.
Kruiden met peper en zout.
Bak de uien mee tot de stukjes glazig zijn.
Bak de tomatenpuree mee.
Afblussen met het sap van de perziken.
Voeg ketjap en sambal toe.
Laat een uur sudderen.
Voeg vlak voor het opdienen de perziken toe.

Lekker met rijst.

1 opmerking:

  1. Hallo,

    Via onze website http://www.volrecepten.nl kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 41.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.nl/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.nl volledig gratis!

    Breng ons een bezoek!
    Emilie
    Volrecepten.nl

    BeantwoordenVerwijderen