donderdag 1 augustus 2013

Knoflookchampignons (tapa)

 


Een heerlijk voorafje of hapje voor bij de borrel. Kan zowel warm als koud worden gegeten.

Ingrediënten:
500 gram (kleine champignons)
2 tenen knoflook, gesnipperd
5 eetl. olijfolie
4 eetlepels gehakte peterselie
peper en zout naar smaak

Bereidingswijze:
Maak de champignons schoon, snijd grote champignons in vieren.
Verhit de olijfolie en fruit de knoflook 30 seconden.
Voeg de champignons toe.
Bak op hoog vuur totdat je geen olie meer ziet, af en toe omscheppen.
Zet het vuur lager.
Als de champignons vocht beginnen af te geven, draai je het vuur weer hoger en bak je totdat al het vocht is verdampt, circa 5 minuten.
Voeg de peterselie erdoor en bak kort mee.
Maak op smaak met peper en zout.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen