vrijdag 20 juni 2014

Een tien jaar oude UFO
Jaren geleden ben ik begonnen aan een sterrenquilt. Eén ster bestaat uit een heleboel paperpiece blokken die je weer aan elkaar moet naaien. Bovendien moet er eerst op theezakjespapier een blok getekend worden voordat je kunt gaan naaien.

Na zes sterren en wat blokken was ik het helemaal zat. De quilt belandde in de kast. Telkens kwam ik de stapel tegen en bedacht me dan dat ik het toch eens een keer af zou moeten maken. Maar de moed ontbrak me. Een paar weken geleden heb ik me voorgenomen elke dag tenminste een klein stukje te doen. Uiteindelijk moet het dan toch ook af komen!

Het schiet nu lekker op. Het eind komt in zicht. De stofjes en kleurtjes zijn niet meer wat ik nu zou kiezen, maar het is ook leuk om eens met iets heel anders bezig te zijn.

3 opmerkingen:

 1. Amai daar kruipt veel werk in en tof dat je toch de zin terug vond om het af te werken. Ik ben benieuwd naar het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, je maakt ons nieuwsgierig hoe het wordt. Ik heb ook nog een quilt die alleen nog gepit moet worden, maar heb even geen zin.
  gr. Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, nu ik er over na denk heb ik die ook nog één. Binnenkort dus twee. :-(

   Groet,
   Mrs Busy

   Verwijderen