dinsdag 10 juli 2012

Snelle chili con carne


Wij houden beide van chili con carne, maar het recept dat ik heb, neemt best veel tijd in beslag. Ik was dan ook blij met dit recept uit de Allerhande. Lekker én snel! Ook ideaal voor op de camping.



Voor twee personen.

Ingrediënten:
3 eetlepels olijfolie
2 tenen knoflook, geraspt
2 kleine uien, gesnipperd
1/2 eetlepel gemalen komijn (djintan)
1 rode paprika, gesnipperd
1 blik zwarte bonen á 400 gram, uitgelekt
1 pakje tomato frito (tomatensaus, 350 gram Heinz)
200 gram runderreepjes

Bereidingswijze:
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook, ui en komijn 3 minuten.
Voeg de parpika toe en bak 5 minuten mee.
Doe de bonen en tomato frito erbij en verwarm 3 minuten.
Bestrooi het vlees met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de reepjes op hoog vuur 2 minuten.
schep door de chili en serveer direct.

Lekker met rijst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten