vrijdag 8 juni 2012

Roergebakken asperges met biefstukreepjes


Oei, het gerecht op de foto ziet er niet echt smakelijk uit, sorry! Toch is het een lekkere en snel te bereiden maaltijd.



Ingrediënten:
500 gram asperges, geschild en in stukjes gesneden
1 flinke ui, grof gesnipperd
300 gram biefstuk in reepjes
ketjap manis
2 teentjes knoflook, gesnipperd
scheutje olie

Bereidingswijze:
Zet de biefstukreepjes in een marinade van knoflook en ketjap. Laat net een uurtje intrekken in de koelkast.
Verwarm een scheutje olie in de wok.
Wok de aspergestukjes en de gesnipperde ui tot het geheel gaar is. Schep het op een bord.
Giet nog wat olie in de wok als het nodig is en wok de biefstuk tot de reepjes bijna gaar zijn.
Voeg de asperges toe, verwarm even door en serveer.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen