maandag 6 februari 2012

2 jaar!

Eindelijk was het dan zover. Na uitstel door de studie van mezelf en dansoptredens van nicht Manon hebben we gisteren dan toch de tweede verjaardag van Beau en Belle gevierd.Vorig jaar zijn we begonnen met het doorbreken van de koude, grijze, sááie januarimaand door de verjaardag van onze katten te vieren. Het leven is tenslotte wat je er zelf van maakt! Ik heb twee dagen aan de lopende band in de keuken staan bakken (zo léuk) en de hele familie uitgenodigd voor een high tea. Erg gezellig.

Dit jaar hebben we het anders aangepakt. Onlangs hebben we een pizzarette aangeschaft.En we weten dat onze neefjes en nichtjes dol zijn op het (vooral bakken) van pizza. Nou dan is het thema voor het feest niet moeilijk: een pizzaparty. Dus vorige week zijn de uitnodigingen bezorgd. Vanochtend de kamer versierd met toepasselijke slingers en voorbereidingen getroffen.
Beau en Belle deden ondertussen nog even een dutje.Inspectie door Beau. Goedgekeurd, de gasten kunnen komen.Vorig jaar hadden we zoveel kattenspeelgoed cadeau gekregen dat we nu als cadeautip op de kaart hadden geschreven: knuffeltjes en aaitjes. Maar bovendien hebben ze van alle kinderen ook nog mooie tekeningen gekregen. Natuurlijk hebben we die op ooghoogte van Beau en Belle opgehangen, zodat ze er goed naar kunnen kijken.

En dan: smakelijk eten!!!


Hmm, de pizzaatjes waren lekkerder dan de foto doet vermoeden.

Na het eten is er natuurlijk aandacht voor de feestvarkentjes.Na een geslaagd feestje keren de gasten weer tevreden huiswaarts. Beau en Belle liggen uitgeteld op de bank te slapen. Het vrouwtje en het baasje zijn overigens ook gesloopt.

En volgend jaar? We zullen zien of Beau en Belle dan weer zin hebben om hun verjaardag te vieren.
2 opmerkingen:

 1. Beau en Belle, nog gefeliciteerd met jullie verjaardag!! Ook felicitaties voor vrouwtje en baasje.
  Wat leuk dat jullie verjaardag zo heerlijk uitgebreid wordt gevierd.... hopelijk komen er nog heeeeel veel van zulke feestjes.

  Ook een knuffel van mij voor jullie ;-)

  Groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Petra! :-))

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen