ShowcaseAls je gebruik hebt gemaakt van één van mijn tutorial of patronen zou ik het geweldig vinden om een foto te ontvangen van jouw creatie. Dat kan via mrsbusy10@gmail.com. En met jouw toestemming wil ik het dan graag plaatsen in deze showcase.


*****

Heel trots ben ik dat Madame du Loup mijn patroon 'Caz, het lieve monstertje' heeft gebruikt voor het maken van haar knuffelmonster. Haar verhaal kun je hier lezen.


 
*****


Deze schatjes zijn gemaakt door Manon. Zij maakt er een aantal voor haar neefjes en nichtjes voor kerst.En ze was nog lang niet klaar! Dit zijn ze allemaal.


Manon: "Ik heb vier neefjes en nichtjes en een vriendin met een baby. De kleintjes zijn voor de kindjes die met de moeders meekomen naar mijn 'moeder-kind' yoga les".

Nou Manon, daar heb je een heel werk aan gehad! Ze zijn erg leuk geworden.


 *****


Karin  uit Kerkrade heeft een aantal knuffels gemaakt voor haar 3 kindjes en haar neefjes en nichtje. Haar man vond de knuffels zo leuk dat hij er ook een bestelde voor in zijn bedrijfsbus!

In de bijlage ziet u het resultaat en mijn jongste die net zijn monstertje uitgepakt heeft! Een foto van de jongste van Karin die net zijn monstertje uitgepakt heeft!Prachtig Karin, een kleurig geheel!

*****


Onderstaande foto's kreeg ik toegestuurd van Caroline. Met dit en dit bericht heb ik haar geïnspireerd tot het maken van een wikkeldeken. En wat voor één! Een mooie bonte deken, gevoerd met fleece. Haar baby zal er lekker warm in blijven.

*****


Dit schitterende babymutsje werd gemaakt door Jacolien. Het borduursel maakt het helemaal af.*****


Katjana maakte een fleurig opbergzakje van een mooie stof. ****


Jessica heeft superleuke spuugdoeken gemaakt. Het borduursel op de voorkant matcht met het stofje aan de achterkant. 
*****

Ans maakte een schattig wasmandje.*****

Dit bericht kreeg ik van Saskia:
Deze lieve versie heb ik gemaakt voor mijn dochter die op kamp gaat en bang is heimwee te krijgen. Hopenlijk helpt hij haar de nacht door ..
Bedankt voor het leuke idee!

*****

Karlijn maakte gebruik van de tutorial van de spuuglappen en mailde mij haar resultaat. Superleuk!