donderdag 23 februari 2012

In de aanbieding

O jee, paniek!!! In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik twee meter gehuurd bij een hobbymarkt. En ik heb altijd gezegd dat ik geen zelfgemaakte spullen verkoop!

Mr Busy wil graag dat ik opruim en/of ópruiming houd. Onder ons gezegd; hij heeft wel een ietsie pietsie gelijk. Veel hobbies betekent veel voorraad en spulletjes. Tenminste, dat is bij mij het geval. Nu heb ik nog kant-en-klare spulletjes liggen die ik heb gemaakt, omdat ik het leuk vond om te maken, maar zonder een bepaald doel. Of die ik gemaakt heb als cadeau zonder iemand speciaal in gedachten. Zulke dingen blijven dus in de kast liggen. Of buiten de kast, omdat de kast vol is. Buiten dat heb ik veel materialen liggen, zonder een project dat ik gepland heb. Bijvoorbeeld een meter badstof die achteraf nét de verkeerde kleur had, of restanten katoen.

Het idee is dat ik de kant-en-klare spullen ga verkopen en omdat een vouwkratje spullen niet genoeg is om twee meter mee te vullen, wil ik ook nog wat dingen bijmaken van de materialen die ik op voorraad heb.
Wat is dan het probleem vraag je je misschien af. Nou, wát moet ik gaan maken dat zal gaan verkopen én vooral welke prijs ga ik er voor vragen. Ik wil in ieder geval de prijs voor de materialen er uit hebben en liefst ook nog wat voor de maaktijd. Maar... ik wil wel verkopen en niet alles mee terug nemen. Tjee, wat kan iemand het zichzelf toch moeilijk maken.

Tot nu toe heb ik bedacht om spuuglappen te maken en placemats van tafelzeil. Misschien dat sleutelhangers ook wel in trek zijn. Als iemand nog tips heeft? Heel graag. De markt is al op 4 maart, dus zoveel tijd om te paniekeren heb ik gelukkig niet meer. ;-)

6 opmerkingen:

 1. spuuglappen voor een euro of 5, placemats denk ik ook.
  en sleutelhangers 3 of 4 euro?
  is dit een beetje realistisch?
  ik roep ook maar wat hoor.
  liefs,
  kimberley

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Van Katoen-tassen zijn snel en simpel te maken met leuk resultaat (en het schiet lekker op met stof wegwerken). Misschien is dat ook nog aardig? Prijzen, daar heb ik geen idee van, dus daar hou ik me ver van ;) Luierzakjes van tafelzeil en/of stof (model mme zsazsa bijv.) dat is ook echt heel dankbaar werk: snel klaar en geweldig leuk resultaat (plus superhandig en niet te koop in de winkel, tenminste, bij mijn weten).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat leuk!
  Waarom maak je niet een paar simpele tote bags? Of reversible tassen, die gaan ook nog snel.
  Of turntasjes en knikkertasjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef ja dat is wel even stressen zeg! Ik zou gewoon even in de webwinkeltjes van medebloggers kijken wat zij verkopen en voor hoeveel? Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat dacht je hiervan? huisje creatief doet er nog geen 10 minuten. Covers voor over een tisseus box en bovendien groot, als je er 10 maakt heb je al een beter gevuld! http://annelyse.be/2010/11/28/zakdoekendooshoes/
  Bij de supermarkt kost een doos tisseus 50 ct. Good luck.
  Wel je stand fotograferen op 4 maart he, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt al leuke spullen op de foto staan! die monsterknuffeltjes zien er schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen