dinsdag 12 juli 2011

Beau en Belle op vakantie, deel 2

De afgelopen maand waren we in de weekenden weer regelmatig op de camping te vinden. Mét de katten natuurlijk! De foto's van Beau en Belle op vakantie van de eerdere blog waren nog van vorig jaar. Een jaar later vinden ze het nog steeds leuk op de camping. Ze zijn niet te missen, zitten liever midden op het veld om alles in de gaten te houden dan rustig in de caravan. Zo verzekeren ze zich ook van voldoende aandacht en aaitjes van de campinggasten. Gelukkig maken ze ook tijd vrij om ons te helpen.

Op de camping hebben we veel last van mollen. Beau probeert hier om ze uit te graven.'s Ochtends zijn de ramen van de voortent meestal beslagen. Belle vindt het geen probleem om de ramen voor me te zemen.


Beau houdt toezicht of de baas geen stukje heeft gemist.


En beiden houden ze in de gaten of het water nog schoon genoeg is.


Beau is blij met de oorwurmenplaag op de camping. Kan hij lekker op jacht. Hier gaat hij de oorwurm bij de rits te lijf.


Belle checkt of er onder de voortent nog oorwurmen zitten.


Hoewel de bench maar een half uurtje is gebruikt de afgelopen maand, wil Beau wel dat het weer netjes ingevouwen wordt voor de volgende keer.Jullie begrijpen dat ook katten op vakantie behoefte hebben aan ontspanning. Er hoeft niet alleen maar gewerkt te worden. De volgende keer in deel 3 (en voorlopig het laatste deel) van Beau en Belle op vakantie, foto's van wat ze zoal doen op de camping om zich te vermaken.

1 opmerking:

  1. Leuke katten.Mij kat had niet lang geleden zeven katjes gehad.Wel meer katers.Allemal oranje wit jongetjes .Ze leken zo op elkaar als tweelingen.Nu eigentlihjk zevelingen:)Groetje uit Niuw Zeeland.

    BeantwoordenVerwijderen