zondag 31 juli 2011

Kraampakket dag 3, memobord

Lieke had even een dipje waardoor haar papa en mama het te druk hadden om aan andere dingen te denken dan hun nieuwe kindje. Maar nu is kraamcadeautje nummer 3 uitgepakt.
Het babykamertje heeft een appelgroene wand, dus als het goed is past dit memobord daar goed bij. Eigenlijk was dit cadeautje één van de gemakkelijkste. Heb je snel iets nodig om weg te geven dan is dit een goede optie! Met foto's of een geboortekaartje erop maak je het extra persoonlijk.

Ga naar de Xenos of Action en koop daar een (nog te beschilderen) canvasdoek. Span fiberfill over de voorkant en bevestig met een nietpistool. Trek dan het stof strak over het doek. Bevestig ook met nietjes. Niet vervolgens het lint vast aan de achterkant. Uitgebreide tutorials vind je hier en hier en hier (filmpje).
Het vogelje heb ik genaaid, opgevuld en bevestigd met een speld. Gewoon voor de leukigheid!


4 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat Lieke ondertussen door haar dipje heen is!
  Ik geniet trouwens met volle teugen mee van het openen van de kraamcadeautjes :o) ... mijn schoonzusje is zwanger en en moet eerlijk zeggen dat je mijn vingers doet kriebelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieke en haar mama zijn weer thuis en alles is nu goed, gelukkig!
  Oh, wat leuk; jij mag nog een heel kraampakket maken! Heel veel plezier daarmee. Als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik het wel.

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mrs Busy je brengt me op ideeen met je site. Ik ga ook eens zo'n memobord maken. Ziet er leuk uit!! Alleen wat bedoel je met een nietpistool?
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique van Oceanview. Een nietpistool is een soort van grote nietmachine waarmee je nietjes in hout kunt schieten. Je kunt een nietpistool kopen of huren bij een bouwmarkt.

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen