dinsdag 5 juli 2011

Handige hulpjes


Rara, wat is dit?
 
We houden hier in huis nogal van knoflook, maar niet van de stinkende handen die je er van krijgt. Vandaar dat ik al veel knoflookitems heb gekocht, geprobeerd en in de lade heb gekieperd. Maar onlangs heb ik iets geweldigs gevonden: deze knoflooksnijder!


Knoflook schoonmaken en in de knoflooksnijder gooien.

De twee delen in elkaar plaatsen en draaien maar. Resultaat:
fijngesneden knoflook, zonder vieze handen!

In kookwinkels ligt deze in blitse kleurtjes te koop voor € 14,95, maar ik haal ze gewoon bij de Action voor € 0,99. Zé ja, want ik heb er altijd wel één op voorraad om mee te geven aan iemand die ik wil overtuigen van het gemak van de knoflooksnijder. Als ik namelijk enthousiast ergens over ben, dan heb ik het liefst dat iedereen net zo enthousiast wordt. Ach, iedereen heeft toch zijn foutjes!?!

3 opmerkingen:

 1. Ik ken hem, mijn dochter heeft hem ook.
  Ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar kan je deze knoflook pers tegenwoordig kopen voor een leuk prijsjeBij de action hebben ze deze niet meer. Ik had er een van de blokker in de vorm van een knoflook, die was ook perfect maar helaas die hebben ze ook niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, balen hè! Ik had ook al geconstateerd dat ze er niet meer zijn bij de Action. Geen idee waar ze voor een gunstige prijs te koop zijn.

   Groet,
   Mrs Busy

   Verwijderen