dinsdag 9 augustus 2011

Kraampakket dag 12, reisset


Een reissetje voor moeder en kind.

In de luieretui passen een paar luiers en een klein pakje natte doekjes. Handig om snel in je tas te doen voor onderweg. Verder een bijpassend slabbertje met badstof en een gequilt etuitje om spenen in te bewaren. Het reissetje past bij het oranje praktisch setje. Zo kan de Lieke modieus op stap!
Het patroontje van de luieretui komt van Mme Zsazsa. Zowel de binnen- als de buitenkant zijn van stof, afgezet met biasband. Ik heb er een stevige vlieseline in gestreken, zodat de etui niet zo slap is.
Het patroontje van de slabber is een combinatie van diverse patronen op internet. Als sluiting heb ik er een drukknoopje ingeslagen.
Het speenetuitje is een borduurpatroon van Digi Stitches: paci pod. Vooral de gequilte bovenkant vind ik erg mooi.

En dat was het dan; het hele pakket. Ik hoop dat je met plezier naar de foto's hebt gekeken. Misschien heb ik je zelfs op ideeën gebracht voor jouw zelfgemaakte babycadeautje!

2 opmerkingen:

 1. Hallo Mrs. Busy,

  Ben helemaal enthousiast geworden van je kraampakket. Wordt in september oma en ga ook aan de slag. Heb op internet gezocht naar het patroon voor de omslagdoek die jij ook gemaakt hebt, maar kan niets vinden. Kan ik van jou, tegen gemaakte kosten een duplicaat hiervan krijgen?

  Met vriendelijke groet,

  Reina Hes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reina,

  Ik heb je gemaild.

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen