donderdag 4 augustus 2011

Kraampakket dag 7, stapelen maar!


 
De ringen van deze stapeltoren heb ik genaaid met stofje van verschillende kleuren, maar met hetzelfde patroon. Een restje spijkerstof is gbruikt voor de toren. Diverse leuke bandjes zijn verwerkt in de ringen en de toren. Het patroon is een e-book van Farbenmix: Torentje bouwen.
Het viel nog niet zo mee om de ringen netjes te naaien en vooral het gelijkmatig vullen van de ringen viel tegen. Toch ben ik er nu wel tevreden mee; het is zo'n kleurig geheel en lekker zacht voor een klein kind.

4 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik ben er ook 1 aan het maken... Echter zonder patroon... Heb ook moeite met een gelijkmatige cirkel... Mag ik vragen heb jij hem uit 1 cirkel gemaakt en met 1 zijnaad? Waar heb je hem open gelaten om hem binnenste buiten te draaien na het maken? Misschien kom ik op deze manier uit de knoop :) dankje groetjes Pien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik heb twee ringen geknipt (cirkel met gat in het midden) en twee repen stof: een voor de binnenkant en een voor de buitenkant. Ik heb een stukje aan de binnenkant opengelaten. Daar valt het het minste op als je het met de hand dichtnaait.

   Groet,
   Mrs Busy

   Verwijderen