dinsdag 18 oktober 2011

Kam snaps


Jaaaaa, de kam snaps zijn gearriveerd uit China. Nu vraag je je misschien af of die dan niet in Nederland te krijgen zijn. Tuurlijk wel, maar het zo leuk om een pakje uit China te ontvangen. Bovendien scheelt het behoorlijk in de prijs vergeleken met Nederland.

Leuk hè, al die kleurtjes? Ik word daar gewoon vrolijk van! Nu snel iets verzinnen om de kam snaps in te slaan.

(Een kam snap is een plastic sluitmechanisme, dat je vastmaakt op bijvoorbeeld een stuk stof met behulp van een tang; een plastic drukker dus.)

6 opmerkingen:

 1. kan der me niets bij voorstellen dus ik ben benieuwd naar je eerste creatie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk spul he die Kam Snaps. Ik heb ze ook via China besteld scheelt behoorlijk kwa prijs. Het is even oefenen om de er echt mooi in te krijgen maar ze zijn super! Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo
  Cant read everything, but you can get them in Germany too. Try dawanda.de or ebay.de if you need more. I really love them. Greetings Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik kan het niet he;pen maar ik vertrouw de produkten uit China niet.Ik bedoel al ze al sjoemelen met baby voeding..hoe zit het met de rest..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ronnetje,

  Heb je nog tips over hoe de kam snaps goed te plaatsen? Te zacht drukken en ze zitten niet vast, te hard drukken en ze gaan bijna niet op en van elkaar!

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Saskia, ik werk eraan!

  Ganz und garn, thanks for the tip.

  Dzoli, ik zie wel. Veel van wat hier in de winkels te koop is komt uit China. Ik heb het alleen nu rechtstreeks gekocht in China.

  BeantwoordenVerwijderen