maandag 26 december 2011

The making of......

Heb je de foto van gisteren van mij gezien? Erg genant! Baasje en het vrouwtje hebben me in een (notabene) hondenpakje gehesen, maken daar een foto van en sturen het dan naar iedereen ook nog. Ik durf me nergens meer te vertonen.

Met zulke dingen ben ik altijd de klos. Beau doet zoiets niet. Vrouwtje heeft zeker nooit vertelt dat Beau al als 3 maand oud kitten van haar gewonnen heeft?

Beau was net een paar daagjes hier in huis, maar was een beetje ziekjes. Hij moest tweemaal daags pilletjes. Het baasje was een paar dagen afwezig.  Vrouwtje denk nog: "zo'n klein kitten moet geen probleem zijn", maar ze kende Beau nog niet zo goed. Met geen mogelijkheid kreeg ze het pilletje binnen: niet gewoon naar binnen stoppen, niet verstopt in eten, niet met zachte dwang en al helemaal niet met wat meer dwang. Vrouwtje is tenslotte een half uur te laat beschaamd naar haar werk afgedropen. Vanaf dan heeft Beau zijn punt al gemaakt, hij doet gewoon nooit iets waar hij geen zin in heeft.

Nou, ik ben zo moeilijk niet hoor. Zo'n pilletje eet ik gewoon uit de hand op. Veel gemakkelijker voor mij en voor hen. Waarom zou ik me daar druk over maken? Maar goed, deze houding heeft me nu wel in deze vervelende situatie gebracht.

Deze keer heb ik trouwens wel wat geprotesteerd. Ik heb me twee keer bijna uit het pakje weten te wurmen, maar helaas was het vrouwtje er net iedere keer te snel bij. Tenslotte heb ik me er maar bij neergelegd; het pakje was eigenlijk ook toch wel weer lekker warm.
Maar goed dat was na het hele gedoe, hierbij een impressie van wat ik heb moeten doorstaan.


Nee toch, menen jullie dit nou?

Met muts op is het helemaal niet leuk,
zelfs Beau komt me troosten.

Wil je het zo?

Hoe bedoel je: te ver naar voren?

Hier dan?

Beau houdt het allemaal in de gaten,
maar helpen... ho maar.

Huh, in de lens kijken?

Zo?


Zijn we nou klaar?

4 opmerkingen:

 1. Lieve Belle, ik vind je een heel dapper beestje hoor!! En jij bent gewoon heel lief dat je een beetje meewerkt met je vrouwtje i.p.v. tegenspartelen.

  Iedereen die deze foto's ziet zal beamen dat jij de schattigste kerstkat bent die er is.

  Fijne dag, ook voor Beau en jullie baasjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haaaaaaaahaha arme Belle, je hebt dat toch goed gedaan! Goed van jou dat je zo meewerkt ... hoewel een beetje tegenwerken het wel interessanter maakt hé ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha! Wat een beestig verhaal :-) Dat je kat zich dat pakje laat aanmeten?! Echt leuk!
  Vroeger had ik ook zo'n kater die steevast in poppenkleren werd gehuld en dan de hele dag in de poppenwagen of draagmand etc werd rondgebeuld. Hij vond het helemaal niet erg, sindsdien nooit nog zo'n kat gevonden. Tot nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel, ook namens Belle.

  Belle accepteert heel veel als je maar met haar knuffelt, haar veel aandacht geeft en ze op je schouder mag slapen.

  Ik denk niet dat ze het vervelend vindt als ze het pakje nooit meer aan mag, maar voor een keer vond ze het niet (heel) erg. :-))

  Groet,
  Mrs Busy

  BeantwoordenVerwijderen